10/2018 – 10 hyvää syytä hakea Rovaniemelle

  1. Viihtyisä yliopisto – Lapin yliopistossa kaikki neljä tiedekuntaa opiskelevat saman katon alla. Poikkitieteellisyyttä, eli eri opiskelualat ylittävää yhteistyötä on siis paljon. Yliopistolta löytyy kolme ravintolaa, joista yhdestä saa ruokaa iltaan asti. Kirjastossa voit opiskella vaikka pikkutunneille saakka.
  1. Laadukas opetus – Opettajamme ovat mahtavia. Henkilökohtaista ohjausta saat aina tarvittaessa opiskelija- ja opettajatuutoriltasi.
  1. Lämmin yhteishenki – Meille opiskelemaan on saapunut väkeä Suomen joka kolkasta. Opiskelijakuntamme on siis hyvin monivivahteinen porukka, johon olet mukaan tervetullut!
  1. Ainejärjestötoiminta – Lapin yliopiston ylioppilaskunta LYY ja ainejärjestöt järjestävät paljon erilaisia tapahtumia viikoittain. Poikkitieteellisyyttä on myös ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.
  1. Lappi – Taianomainen Lappi kätkee upeaa luontoa upeina tuntureineen. Täällä saatat nähdä myös kaikkien tunteman vanhan valkoparran. Joulun aikaan Rovaniemellä häppeninkiä riittää!
  1. Talvi – Talvi on ihan oikeasti talvi ja joulu on takuulla valkoinen.
  1. Urheilumahdollisuudet – Hiihtämään ja luistelemaan pääsee myöhäisesti syksystä aina kevääseen asti. Keskustan vieressä kohoavalla Ounasvaaralla voit harrastaa myös alamäkiurheilua sekä vaeltamista hienoissa maisemissa. Kesäisempien lajien harrastamiseen on  rutkasti mahdollisuuksia kuten frisbeegolf ja suunnistaminen.
  1. Kaikki on lähellä – Yliopistolta sijaitsee lähellä keskustaa. Miltei kaikkialle pääsee kävellen ja pyörällä.
  1. Ruoka- ja juomapaikat – Rovaniemeltä saat mm. uskomattoman hyviä hampurilaisia. Ravitsemusliikkeitä on runsaasti ja moneen eri makuun. Yliopistomme ravintolasta voit tilata oluen tai vaikka Jallun!
  1. Meininki! – Bileitä, paardeja ja muuta yöelämää on tarjolla joka lähtöön. Näiden lisäksi järjestämme urheilutapahtumia, lautapeli-iltoja ja muuta mukavaa meininkiä.

Kiinnostaako luokanopettajuus?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s