14/2018 – Vappu ovella kolkuttaa

Samettisen pehmeää sunnuntaita lapikaslaiset. Vaikka onkin vasta huhtikuun alku, ei vapun aloitukseen ole enää aikaa kuin kaksitoista yötä! Tänä vuonna vapun juhlinta alkaa Lapissa 20. päivä merkkimarkkinoilla, legendaarisella vesibussilla ja kisat käyntiin -bileillä. Jos et ole vielä tutustunut LYYn vapun ohjelmaan, niin tee se heti alempana olevasta linkistä. Vuoden 2018 teema on olympialaiset.

http://lyy.fi/olympiavappu/ohjelma-programme/

Päivien pidetessä valo lisääntyy ja haalareita on mukava mennä ulkoiluttamaan raikkaaseen kevätilmaan. Ensiviikolla siihen tarjoutuu mahdollisuus Half Moon goes Full Moon 2.0 bileillä ja niiden etkoilla. Lipun voit ostaa ensiviikolla yliopistolta tiistaista perjantaihin kello 11 – 13.

Toivomme viikolle 16 (ma 16.4 – su 22.4) mahtavia ulkoilukelejä, sillä tuolloin on luvassa laavuilua.  Makkarat mukaan ja maastoon!

Päätän tämänkertaisen lyhyen raportin tähän. Zemppiä jokaiselle kevään viimeisiin koitoksiin ja rupatellaan kun törmätään ylpällä. Ja käykää ihmiset ulkoilemassa luonnossa! Siitä tulee hyvälle tuulelle ja saat tieteellisesti todistettuja terveyshyötyjäkin.

– Vili, päätoimittaja

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s