hene-pj-jeejee
Hennariina Syrjä

Puheenjohtaja loppukauden 2016 

Lapin yliopistoon minut veti mun juuret, eli mama ja papa on täällä opiskellu ja Lapikkaan toiminnan kautta tavanneet. Lapikkaassa on parasta se, että me ollaan pieni ja pippurinen ainejärjestö, joka ei pysähdy vaikeuksia kohdatessaan, vaan tiivistyy entisestään
sellaiseksi voimapommiksi, ettei mitään järkee!

 

laura_tuutori
Laura Hoisko

VPJ, edunvalvonta ja fuksivastaava 

Varapuheenjohtajana toimenkuvaani kuuluu olla meidän PJ Hennariinan apurina lähes kaikissa mahdollisissa asioissa 🙂 Edunvalvonta asiat ovat lähellä sydäntäni ja tuonkin opiskelijoiden ääntä julki erilaisissa työryhmissä, koskien esimerkiksi harjoitteluita ja opintoja ylipäänsä. Fuksivastaavana olen tänävuonna jelppimässä esimerkiksi haalariprojektissa!

Lapin yliopistosta on tullut minulle rakas paikka. Parasta on ehdottomasti tiivis yhteisö niin luokanopettajaopiskelijoiden kuin koko yliopiston väen kesken! Lapikas on vienyt minunkin sydämeni, tehkäämme yhdessä opiskeluajoistamme ikimuistoiset!

 

 

14585523_10154826114939672_122095919_n
Anni Rytinki

Kulttuuri- ja tiedotusvastaava

Oon kolmannen vuoden Lapikaslainen, joka nauttii kesästä, lentopallosta ja kotona hengailusta. Mun heiniä hallituksessa on kaikenlaisten tapahtumien järkkääminen (saa ehdottaa jos on ideoita!) sekä some. Lapin yliopistossa opiskelu on antanut mulle tosi paljon. Opiskelen mun unelma-ammattia, oon saanut ihania uusia ystäviä ja löytänyt oman paikkani. Lapikas ja Lapikkaaseen kuuluminen on mulle itselleni tärkeitä, joiden kautta oon saanut korvaamattomia hetkiä, kokemuksia ja muistoja.

 

pinja
Pinja Puumala

Sihteeri, viestintä- ja kulttuurivastaava

Oon 22v, kolmannen vuosikurssin opiskelija. Kotoisin oon Keminmaalta, mutta Rovaniemellä oon asustellu jo monta vuotta. Rakastan keskellä yötä heräämistä ja töissä käyminen menee harrastuksista. Googlettakaa kuvahakuun ”lapin eläimiä”, niin tiiätte tarpeellisen.

 

laitinen
Lauri “Late/Palander” Laitinen

Edunvalvonta, kehitysyhteistyö- ja ympäristöasiat

Olen 25v, kotoisin Kuopiosta, olen myös asustellut susirajalla Joensuussa viime vuosina. Harrastuksiini kuuluu matkustelu ja maailman pelastaminen. Lapikkaan hallituksessa olen mukana nyt toista vuotta.

 

_20160912_213440
Tiina Liski

Edunvalvonta, fuksivastaava ja rahastonhoitaja

Opiskelen toista vuotta luontokasvatuspainotteisella linjalla. Hallitushommat ovat tuttuja jo aiemmilta opiskelualoilta ja tykkään yleensäkin olla mukana vähän kaikessa. Parasta ainejärjestötoiminnassa on, kun pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja oikeasti vaikuttamaan asioihin!

 

saana
Saana Oksanen

Kulttuuri ja SOOL -asiat

Moi mä oon Saana kolmannelta vuosikurssilta. Mä(kin) oon kotoisin ihanasta Kuopiosta. Nykyisin viihdyn kyllä enemmän täällä pohjoisessa. Oon nyt toista kautta Lapikkaan hallituksessa. Mä tykkään kaikenlaisesta liikunnasta ja jäätelöstä. Mun lempivuodenajat on kesä, talvi, syksy ja vähän kevät.

 

img_2304
Lauri “Märkä-Lasse” Kattilakoski

Verkkosivuvastaava ja Lerpakkeen päätoimittaja

Lapin Yliopisto kutsui Etelä-Pohjanmaan pojan nelisen vuotta sitten opiskelemaan kylmään pohjoiseen. Diggailen räppiä ja pelaamista, mutta koitan aika ajoin puristaa itsestäni sisäisen urheilijani esille. Hallituksen leivissä olen ensimmäistä vuotta. Olen nauttinut jokaisesta vuodesta Lapikkaassa, koska ihmiset ovat ihan toppen ja tämä tuntuu hyvältä alalta!

Advertisements